Varmt Tack till er alla som kom och firade med oss och bidrog till en trevlig Jubileumsfest i lördags!

Ett 50-tal medlemmar med respektive samlades för att fira att Reumatikerföreningen Södertälje i år fyller 40 år.
Festen startade med mingel, därefter höll vår medlem Bengt Letzén tal. Bengt har varit aktiv i föreningen i många år och berättade om föreningens historia, ett mycket uppskattat tal. Ordförande Lena Klaesson talade om vad som händer i föreningen nu och om föreningens framtid.
Gunilla Göran från Reumatikerförbundet överlämnade gåva samt presenterade gäster från Sri Lanka. Även gästerna överlämnade gåvor med specialiteter från hemlandet.
Karin Lemberg och Gunilla Anegren från Reumatikerdistriktet överlämnade gåva och önskade lycka till framöver.
Därefter var det dags för kaffe med tårta och hembakat fikabröd.
Under tiden vi fikade underhöll Bengt Sjöberg Band med trevlig musik. Rohan Hettiarachchi, ordförande i Reumatikerförbundet i Sri Lanka, gjorde ett bejublat inhopp i orkestern med Kingston Town som han till hälften sjöng på lankesiska.

Fotograf: Lars Olsson

50 000 starka skäl att bli medlem