Inbjudan till att delta i gruppdiskussion för att utveckla en patientcentrerad hälsoplan för dig med artrit

Inbjudan till att delta i gruppdiskussion för att utveckla en patientcentrerad hälsoplan för dig med artrit den 19 september kl 16-19 Widerströmska huset, Karolinska Institutet, Solna.

Detta är ett samarbetsprojekt mellan Stockholms läns landsting och Reumatikerförbundet.
Målet är att utveckla en digital hälsoplan och där arbetet görs tillsammans med designers och tilltänkta användare av tjänsten, i detta fall personer med artrit (reumatoid artrit, psoriasisartrit, ankyloserande spondylit).

Från de två tidigare gruppdiskussionerna har information om patienters erfarenheter och önskemål om deras väg genom vården samt underlag för prototyper för hälsoplanen tagits fram.
Detta kommer att bli den tredje gruppdiskussionen där du bidrar med information om dina erfarenheter av vården, vilka dina behov är, vad som är viktigt för dig att följa och på vilket sätt.

Om du vill delta anmäl dig genom att klicka på länken nedan och svara på några frågor.

https://docs.google.com/forms/d/19jSGUzMLEboDTY0x0Y7Q1uKxOb4wEKJVuyPZcCso-SM/viewform

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.