Användarutbildning för mobiltelefon, dator och läsplatta

För dig som är intresserad av att lära dig mer om användandet av mobiltelefon, stationär dator, bärbar dator och läsplatta så kommer Personskadeförbundet RTP, Södertälje lokalförening, att hålla en Användarutbildning där även Reumatikerföreningen Södertäljes medlemmar är välkomna att deltaga. Se text nedan:

Användarutbildning

Användarutbildning för mobiltelefon, stationär dator, bärbar data och läsplatta. Vi går igenom olika operativsystem, hur man installerar och avinstallerar appar, vilka internetalternativ som finns, vad man bör tänka på kring säkerhet och hur man gör för att skriva ut på en trådlös skrivare.

Tid: torsdagar med start den 7 september kl 13.00 - 15.00

Plats: Allaktivitetshuset, Barrtorpsvägen 1A, Södertälje